Willemien en Wim

Twee foto’s van Vlieland.
 
Ik denk dat het was voor het 25 jarig huwelijk van Bert en Nelleke. Op de rechterfoto staat ook nog mijn zusje.
Ik denk met veel plezier terug aan dat weekend. Dat was natuurlijk niet allen met Neeske maar  met de hele familie.
Daarnaast denk ik met veel plezier terug aan de altijd voor ons gezellige chaos rond oud en nieuw als we daar met ontzettend veel mensen ( in mijn beleving) kwamen logeren. Ik kan mij herinneren dat Neeske en ik ons duidelijk wel de grootsten voelden en ons waarschijnlijk daar ook naar gedroegen.
Verder bewaar ik heel goede herinneringen aan de treinkaartjes verzameling van Hendrik. Dit is voor een groot deel ook enorme verbazing die ik voel. Ik had met Neeske te doen dat ze zulke fanatieke verzamelaars in haar midden had.
Neeske is  zoals ik het heb ervaren duidelijk de oudste ( ik herken wel iets). Ze probeert wel degene te zijn die samenhang probeert te houden binnen haar familie, maar dat blijkt wel heel lastig en niet te doen.
 
Helaas kan ik mij niet herinneren dat we het ooit over muziek hebben gehad. Ik heb daar totaal geen herinneringen aan en zal daar nu dan ook over zwijgen.
 
Ik hoop jullie te zien de 29e maar reken er niet echt op. We willen denk ik ook niet de geschiedenis ingaan als superverspreiders.
 
Groet en hopelijk tot gauw, Willemien en Wim