Angela en Ron

Ron en ik hebben niet 1 goede, leuke herinnering aan Neeske, maar een heleboel!

Deze foto’s geven daar een indruk van. 

Of het nu gaat om het gezellig Oud en Nieuw vieren (Neeske bakt de oliebollen en Ron de appelflappen, we spelen een spelletje, we kopen gezamenlijk een staatslot, we nemen het jaar door, wisselen goede voornemens uit enz.)
Of samen eten van restaurant Rijks of samen borrelen op anderhalve meter afstand in Coronatijd.
Of dat Neeske en Dinant bij ons intieme huwelijk aanwezig waren.
We voelen ons bij elkaar op ons gemak. Neeske die haar schoenen uit doet en haar sokken aan als ze bij ons is. Neeske die na een glas wijn giechelig wordt en een rood gezicht krijgt.
Ron beweert dat ze ooit op de bar heeft gedanst.

Wat Ron en ik vooral bijzonder vinden is, dat we zulke fijne gesprekken hebben met elkaar. Bijna alles kan besproken worden en we geven elkaar de ruimte. Naast serieuze gesprekken kunnen we ook met elkaar lachen. Onderwerpen in gesprekken zijn: de kinderen, werk, de toekomst van later als we oud zijn en dat onze aftakeling al lang begonnen is. En dat we op elkaar rekenen en elkaar zullen steunen als we oud en traag zijn.

Neeske en Ron hebben een aantal jaren pogingen gedaan om kaartjes te krijgen voor een concert van de Stones in de Arena. Dat lukte, maar Neeske was ziek. Met een lijf vol pillen heeft ze zich naar de Arena gesleept en genoten van het concert.