Ien en Machiel

Lieve Neeske,

Meer dan 20 jaar geleden zijn we een paar jaar goede buren geweest aan het Mariottenplein. We herinneren ons de afgeplakte kleuren rode en zwarte tape in jullie huis op ware schaalgrootte. Een verhuizing naar Stade de Colombe was op handen en alle voorbereidingen in volle gang. De nieuwe keuken werd minutieus uitgetekend en over kleuren en maten van keukenkastjes werd lang gedelibereerd. Hier konden wij als slordevosjes nog een puntje aan zuigen…

We hebben ook goede herinneringen aan onze zomervakanties in Pralognan en Valpeline in Aosta. Daar deelden we een gezamenlijke passie: kamperen en wandelen in de bergen. Bas en Lisan waren als een grote broer en zus voor onze kids en gezamenlijk trokken we naar grote hoogtes. 

Culinair hebben we ook genoten van de vele culinaire hoogstandjes bij jullie thuis. Niet alleen wist jij, Neeske, ons dan te verrassen met een perfecte Bombe de chocolate of Pavlova met rood fruit. Ook ben je altijd zeer geïnteresseerd geweest in het persoonlijke verhaal. De rondjes tijdens het eten, over hoe is het met je, het werk, de kids en hoe houd je het vol in je relatie, werden een vaste prik. Jarenlang hebben we hierin veel lief en leed met elkaar gedeeld tot in de kleine uurtjes. We waren ook zeer verrast met jullie komst naar Breugny, waar we heerlijk in de tuin hebben getafeld. 

 Neeske, je bent altijd oprecht geïnteresseerd in ons wel en wee. De laatste jaren heb je wel wat hobbels moeten nemen, was je wat meer uit het lood en je ook weer meer leren loslaten.  Graag hadden we je 60ste met je samen gevierd. Er komen vast nog andere momenten om het leven te vieren met elkaar. De etentjes en goede gesprekken met jou/jullie zijn ons heel erg dierbaar en hopen we nog lang met jou (en Dinant) voort te zetten.

Liefs Ien en Machiel