Waar wil jij het liefst naartoe?

let op! klikken is kiezen 😉

Stel je voor… een weekendje in de natuur, ver weg van stadse drukte en hedendaagse verplichtingen – hier kom jij helemaal tot rust. Via natuurhuisje.nl boeken we een prachtig huisje, je kunt zelf kiezen voor omgeving: aan water, bij zee, in het weiland? Leuk weetje: dit is ook een duurzame keuze, natuurhuisje.nl plant namelijk voor iedere nacht die je boekt een boom!

Stel je voor… een stap terug in de tijd. Een tijd dat we nog met zijn 4en naar Vlieland gingen en overnachtte in ons geliefde huisje, de Paddestoel. De boot pakken vanaf Harlingen en proberen de meeuw-uitwerpselen te ontwijken op het bovendek. En als we zijn aangekomen lekker uitwaaien op het strand en s’ avonds een spelletje spelen in het huisje. En dit keer geen zeikende kinderen als we naar het Pannekoekenhuis fietsen door de duinen (of misschien een beetje zeiken, maar niet zo veel als vroeger… heerlijk!).

Stel je voor… een weekendje stedevaart: in een mooi stadje in Nederland of Belgie, museumbezoek, stadswandeling, fietstocht en culinair eten… of zelfs strandwandeling, afhankelijk van wat je wil. Er zijn veel opties, denk bijvoorbeeld aan een Hanzestad, in Zeeland, Gelderland of Groningen… of aan Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven…